Sportinspiratie

 

Sportinspiratie

 

Ontdek de club die past bij jou! De trainingen, wedstrijden, evenementen, feestjes, derde helft, de vriendschappen die ontstaan, de herinneringen die gemaakt worden, samen winnen en verliezen. Als lid van een sportclub weet je waarom sporten zo leuk is.

Op zoek naar een sportclub waar jij je thuis voelt? Dan ben je hier op de juiste plek! Sportverenigingen in Waddinxveen stellen zich hier aan je voor.

#sportdoetietsmetje

Duik illustratie

Gratis speel- en sportplaatsen | Alle 96 openbare sportplaatsen staan op de kaartviewer van Waddinxveen. Wil je weten waar je kunt basketballen en tafeltennissen of skaten? Er liggen sportcourts door heel Waddinxveen. Zo zijn er 11 basketbalpleintjes, 4x fitnessplaatsen, 7 multisportcourts, 2 skatebanen, maar liefst 9 tafeltennistafels en 27 voetbalveldjes. Trouwens, maar liefst 90 speeltuinen staan ook op de Waddinxveense kaart! Je zou dus bijna twee jaar lang elke week in een andere speeltuin kunnen spelen. En ga je spelen bij speelplek Putteringdijk, dan is er misschien ook wat plukfruit te vinden.

Waddinxveense Beweeg-ganzenbord! | Ouderwets een potje ganzenborden? Er is een nieuwe versie voor Waddinxveen gemaakt: het Beweeg-ganzenbord. Een tafelkleedversie leg je makkelijk op tafel en levert keer op keer Beweegplezier op. We mogen 10 kleden van 120×80 cm weggeven. Deel op Facebook wat je er mee wilt doen en wie weet win jij het mooie tafelkleed. Ga naar de Facebook-pagina van Gezond in Waddinxveen of mail naar e.deroos@waddinxveen.nl.

Ward’s Workout | 5 lessen bootcamp voor €25

Hier is je start om fit te worden, want iedereen kan een sporter zijn. Maar ook als je al fit bent kun je terecht bij Ward. Wat jouw doel ook is: fit(ter) worden, afvallen, sterker worden, lekker in beweging zijn of goed in je vel zitten. Tijdens de bootcamplessen in groepsverband of privé werk je aan verbetering van kracht en conditie.

www.wardsworkout.nl

Jeu de Boules | een maand gratis proberen

Op zoek naar een toegankelijke sport? Een sport waarbij de nadruk ligt op behendigheid en concentratie? Een sport die je tot op hoge leeftijd kan beoefenen? Een sport waarbij je lekker buiten bent? Een sport waarbij sociale contacten een grote rol spelen? Bij de Jeu de Boules Vereniging Waddinxveen ben je aan het goede adres. Je kunt de sport een maand lang gratis uitproberen aan de Alberdingk Thijmlaan 2A. Kom het ervaren en wees welkom op maandag- en/of donderdagmiddag vanaf 13.30 uur. De wedstrijden beginnen om 14.00 uur. De club zorgt voor de boules. Jij voor een goed humeur om mee te doen?

www.jdbwaddinxveen.nl

Scouting | 3x gratis meedoen

Scouting staat voor plezier, uitdaging en natuurlijk veel meer dan dat! We zijn een landgroep voor kinderen en jongeren van 4,5 tot en met 23(+) jaar. Veel mensen denken bij Scouting aan knopen leggen en liedjes zingen bij het kampvuur, maar we zijn echt wel met onze tijd meegegaan en doen veel meer dan dat! Denk bijvoorbeeld aan lasergamen of zelfs een LAN-party. De typische klassieke Scouting-onderdelen komen natuurlijk ook meerdere keren per jaar aan bod, vooral met zomerkamp en JOTA (Jamboree On The Air). Bij Scouting doe je vaardigheden op die je de rest van je leven meeneemt, zoals samenwerken en leidinggeven. Je kunt 3x vrijblijvend meedoen bij Scouting Sint Victor aan de Jan Willem Frisoweg 73.

www.scoutingsintvictor.nl

Fietsen | De maandelijkse fietstochten van Palet Welzijn gaan weer van start

Elke eerste donderdag van de maand kun je mee. Haal de gratis routebeschrijving op tussen 9.30 en 10.15 uur in het Anne Frank Centrum, Jan van Bijnenpad 1. Er zijn twee routes. Route 1 is tussen de 35 en 40 km lang. De tweede route is tussen de 45 en 55 km lang. Welke route ook; je bepaalt zelf het tempo en met wie je fietst. De fietstochten van 2023 zijn op donderdag 6 juli, 3 augustus, 8 september en 5 oktober.

www.paletwelzijn.nl

Club Den Edel | 10 dagen gratis uitproberen

Kinderen doen mee met judolessen, studenten zijn welkom bij jeugdfitness. Volwassenen hebben keuze uit yoga, groepslessen, fitness, Milon circuit, spinning, Mywellness en Teambeats. Ontspannen kan in de uitgebreide Club Spa met sauna’s, infrarood en afkoelmogelijkheden.

www.clubdenedel.nl

Tennissen en padellen

Bij Tennisvereniging Be Fair en Gouwe Smash kun je ook padeltennis spelen. Padeltennis speel je op een klein veld met achterwand waardoor de bal langer in het spel blijft. Of speel je liever op de gravelbanen bij Tennisvereniging Waddinxveen? Tennis is een heerlijke buitensport! Bij de vereniging zijn het hele jaar activiteiten voor jong & oud en competitie op alle niveaus.

www.befairtennis.nl

www.degouwesmash.nl

www.tvwaddinxveen.nl

Volleybal Vereniging Timios | 3x gratis meedoen

Bij Timios maak je volleybalvrienden! Samen trainen, organiseren en wedstrijden spelen. Bij Timios leer je meer dan alleen volleyballen. Kom 3x gratis meedoen en ervaar of zaalsport bij je past… trouwens, als het kan spelen we ook beachvolleyball!

www.timios.nl

Karate | 3x gratis meedoen

Karate kun je leren bij Hun Shin – Tang Soo Do aan de Johannes Postlaan. Elke dinsdag en vrijdagavond vanaf 19.30 uur is er trainen. Wat karate zo leuk maakt, is dat het een continu proces van leren is. Je groeit zowel fysiek als mentaal. Je leert respect en discipline en het is uitstekend voor je balans, kracht, snelheid, inzicht en zelfbescherming. Het heeft een enorm goede werking op je zelfvertrouwen.

www.hunshinwaddinxveen.nl

Volleybalgroep 50+ | 2x gratis meedoen op maandagavond bij TOOS

Vind je het leuk om wekelijks een partijtje te volleyballen met vooraf wat conditietraining? Kom dan op de maandagavond van 21.00 tot 22.00 uur naar de sportzaal van gymnastiekvereniging TOOS op de Staringlaan 18 in Waddinxveen. De huidige groep van vooral 50+-heren zoekt uitbreiding! Ervaring met volleyballen is niet per se nodig, want het gaat de groep om lekker samen bewegen en plezier hebben met elkaar. Info bij André Appel tel. 06-51079599 of Marnix Colijn 0180-633215.

www.tooswaddinxveen.nl

Tafeltennis met TTV Kwiek | 4x gratis meedoen

Bij de vereniging kan je zowel recreatief als competitief de tafeltennissport beoefenen en dit geldt voor jong en oud. Momenteel spelen we met 9 teams in de senioren/duocompetitie. Op dinsdag en woensdag wordt er zowel getraind als recreatief gespeeld in het clubgebouw aan de J.W. Frisoweg 43A. De competitie wordt gespeeld op donderdag en vrijdag.

www.ttv-kwiek.nl

Free-run | Proefles

Houd je van slingeren, klimmen en springen en wil je handig en sterk worden? Bij Urban-Inside leer je freerunnen! Kijk op de website voor een gratis proefles in de freerunhal aan de Staringlaan! Ook voor senioren zijn er trainingen!

www.urban-inside.nl

TEAM Personal Training | gratis adviesgesprek

TEAM Personal Training biedt een 90 dagen trainingsprogramma dat korte metten maakt met alle onzin en fabels over een gezonde leefstijl. Je leert normaal eten en drinken, echt trainen en in balans komen. Boek een gratis adviesgesprek.

www.teampt.nl

Rolstoelbasketbal | gratis proeftraining in leenrolstoel

Wil je graag sporten, maar heb je een lichamelijke beperking, blessure of een andere reden waardoor je op sportief vlak aangewezen bent op een rolstoel? Kom dan een keer meetrainen bij het Rolstoelbasketbalteam van Bouncers.

www.bouncersbasketball.nl

Zwemmen

Bij Z&PC De Gouwe kun je het zwembad in voor waterpolo, wedstrijdzwemmen en swimkick.

www.gouwe.nl

Hockeyclub Waddinxveen | 3x gratis Super G Hockey

Super Gezellig: op vrijdagmiddag vanaf 18.00 uur is er G-hockey bij HCW.  

www.hcwaddinxveen.nl

Hockey illustratie

Een initiatief van:

Logo_SportPlatformWaddinxveen_Wit