Sportinspiratie

 

Sportinspiratie

 

Ontdek de club die past bij jou! De trainingen, wedstrijden, evenementen, feestjes, derde helft, de vriendschappen die ontstaan, de herinneringen die gemaakt worden, samen winnen en verliezen. Als lid van een sportclub weet je waarom sporten zo leuk is.

Op zoek naar een sportclub waar jij je thuis voelt? Dan ben je hier op de juiste plek! Sportverenigingen in Waddinxveen stellen zich hier aan je voor.

#sportdoetietsmetje

Duik illustratie

Bij Timios maak je volleybalvrienden! Samen trainen, organiseren en wedstrijden spelen. Bij Timios leer je meer dan alleen volleyballen. Kom meedoen en ervaar of zaalsport bij je past. En als het kan, spelen we ook beachvolleybal!

Volleybal Vereniging TIMIOS

Tennisvereniging Be Fair heeft het tennispark onlangs uitgebreid met nieuwe padeltennisbanen! We nodigen alle Waddinxveners uit om te komen kijken en sfeer te proeven op onze gezellige club aan de Sniepweg!

Tennisvereniging Be Fair

Kom tennissen bij Tennisvereniging Waddinxveen! We spelen op gravelbanen en het hele jaar door zijn er activiteiten voor jong en oud en competitie op alle niveaus. En bovendien is er een gezellig terras om wat te drinken met je tennisvrienden!

TV Waddinxveen

Sportclub Antilope is een sportieve en gezellige atletiekclub in Waddinxveen voor iedereen die graag bezig wil zijn met atletiek, hardlopen of sportief wandelen. Kom ontdekken of atletiek iets voor jou is!

SC Antilope

Houd je van slingeren, klimmen en springen en wil je handig en sterk worden? Bij Urban-Inside leer je freerunnen!

Urban-Inside

Wil je geen sport, maar wel bewegen? Bij aikido kom je in beweging met zowel je lichaam als je geest. Dit doe je niet alleen, maar samen met je mede aikidoka’s. Het unieke aan deze Japanse krijgskunst is dat het enige gevecht dat er toe doet, het gevecht met jezelf is. Wil je ook ervaren wat aikido is en met jou doet? Dan nodig ik je uit om een keer mee te doen met een aikido proefles. De volgende stap op je aikido-pad is dus aan jou.

Aikido School Kinonagare

Ontdek tafeltennissen bij TTV Kwiek! Eerst plezier, dan prestaties. Een toffe sport voor jong en oud, competitie of gewoon voor de lol. 

TTV Kwiek

Hockey illustratie